Kurser & workshops

Vi tilbyder kurser i flere af de områder, vi arbejder med, og vi samarbejder med forskellige undervisere og kursusudbydere.

Kurserne kan skræddersyes efter virksomhedernes og deltagernes behov. Kurserne veksler ofte mellem undervisning med løbende dialog og korte workshops. I undervisningen er der ofte fokus på, at deltagerne skal opnå en faglig viden, mens fokus i workshops ofte er på løsningen af en konkret problemstilling.

Vi bruger typisk workshops, når vi skal involvere medarbejderne og sikre en forankring af både arbejdsprocessen og resultaterne. I workshoppen samarbejder en gruppe medarbejdere om at løse en specifik opgave. Formålet er at skabe en faglig viden og forståelse af emnet.

Jeres muligheder med et kursus

Vi sparrer og assisterer også gerne, hvis I selv planlægger og gennemfører seminarer, møder, workshops eller lignende. Vi hjælper jer med at sikre, at der er en rød tråd gennem arrangementet og programmet, og at der er en god balance mellem oplæg, diskussioner og resultater.

[/spb_text_block] [/spb_column] [boxed_content title=”Workshops” type=”whitestroke” pb_margin_bottom=”no” width=”1/4″ el_position=”last”]

Vi afholder kurser på Ferskvandscentret i Silkeborg, som har specialiseret sig i kurser for kommuner og andre offentlige institutioner på natur- og miljøområdet. Læs om Ferskvandscentret her

Vi får generelt gode evalueringer på vores kurser og workshops. Kontakt os for nærmere info

JHN Processor er en mindre konsulent- og analysevirksomhed.

Vi er specialister i analyser, brugerundersøgelser, beregninger, kundeservice, rådgivning og implementering målrettet offentlige og private kunder på forsynings- og miljøområdet.

Kontakt JHN Processor

JHN Processor

Orla Lehmannsgade 5, 4. sal
7100 Vejle

Copyright © 2024 · JHN Processor · Hjemmesidedesign af Maja Svensk – Web & Grafisk design