Kontakt

Jacob Høg Nyborg

Chefkonsulent og indehaver

jhn@jhn.dk
+45 2622 2727

Jacob er uddannet civilingeniør fra DTU med speciale i miljøvurderinger af processer og produkter. Han har specialiseret sig i analyser, brugerundersøgelser og udvikling af kundeservice samt rådgivning inden for forsyningsvirksomheder. Jacob arbejder desuden med økonomiske analyser og budget- og gebyrberegninger på affaldsområdet. Han løser en række udviklings- og administrative opgaver på miljø- og arbejdsmiljøområdet. Jacob afholder kurser og workshops.

Nikolaj Boutrup Møller

Affaldskonsulent

nbm@jhn.dk
+45 6126 4186

Nikolaj er uddannet miljøplanlægger fra Roskilde Universitet. Nikolaj har erfaring fra kommunalt regi med myndighedsarbejde samt planlægning og udvikling af affaldsordninger. Nikolaj arbejder med affaldsfaglig rådgivning til kommuner og forsyninger, herunder analyser og evaluering af eksisterende affaldsordninger samt udvikling af nye ordninger. Nikolaj beskæftiger sig i arbejdet med affaldsordninger, bl.a. med analyser af økonomi, affaldsmængder og -kvalitet, serviceniveau for borgere, genanvendelsesprocenter og miljøeffekter.

Kenneth Enevoldsen

Juniorkonsulent

kce@jhn.dk
+45 2082 4404

Kenneth arbejder med data, datavalidering, statistik, nøgletal og analyse inden for affaldsområdet. Hans arbejdsopgaver omfatter blandt andet Nøgletalsmodellen, IT-værktøjer og andre brugerundersøgelser. Kenneth studerer Cognitive Science på Aarhus Universitet, der beskæftiger sig med menneskelig adfærd, kognition og statistik.

Kasper Gaj Nielsen

Juniorkonsulent

kgn@jhn.dk
+45 2276 3466

Kasper arbejder med data, datavalidering, regneark og nøgletal. Han har flair for tal og systemer og har et godt overblik, bl.a. over de kommunale affaldsordninger. Kasper kan godt lide programmering og er skarp til at optimere processer. Han har et blik for detaljer, der bruges under kvalitetssikring af rapporter.

Kasper studerer Matematik-Økonomi på Aarhus Universitet.

Sabine Grene Thomsen

IT, datavisualisering og UX-design

sgt@jhn.dk
+45 2829 5427

Sabine Grene Thomsen er bachelor i Cognitive Science og studerer cand.it. Hun arbejder med IT, datavisualisering og UX-design på jhn.dk

Beliggenhed

Vores kontor ligger midt i centrum af Vejle i Orla Lehmannsgade, godt 10 minutters gang fra banegården. Sidegaden til gågaden er en unik gade med caféliv og butikker, der danner rammen om et summende byliv for virksomheder at netværke i. Der er gode faciliteter i form af både lokaler, møde- og konferencerum.