Kontakt

Jacob Høg Nyborg

Chefkonsulent og indehaver

jhn@jhn.dk
+45 2622 2727

Jacob er uddannet civilingeniør fra DTU med speciale i miljøvurderinger af processer og produkter. Han har specialiseret sig i analyser, brugerundersøgelser og udvikling af kundeservice samt rådgivning inden for forsyningsvirksomheder. Jacob arbejder desuden med økonomiske analyser og budget- og gebyrberegninger på affaldsområdet. Han løser en række udviklings- og administrative opgaver på miljø- og arbejdsmiljøområdet. Jacob afholder kurser og workshops.

Nikolaj Boutrup Møller

Affaldskonsulent

nbm@jhn.dk
+45 6126 4186

Nikolaj er uddannet miljøplanlægger fra Roskilde Universitet. Nikolaj har erfaring fra kommunalt regi med myndighedsarbejde samt planlægning og udvikling af affaldsordninger. Nikolaj arbejder med affaldsfaglig rådgivning til kommuner og forsyninger, herunder analyser og evaluering af eksisterende affaldsordninger samt udvikling af nye ordninger. Nikolaj beskæftiger sig i arbejdet med affaldsordninger, bl.a. med analyser af økonomi, affaldsmængder og -kvalitet, serviceniveau for borgere, genanvendelsesprocenter og miljøeffekter.

Sabine Grene Thomsen

Affaldskonsulent og IT

sgt@jhn.dk
+45 2326 3327

Sabine arbejder med IT, datavisualisering og programmering på Affaldsviden.dk.
Sabine har en bachelor i Cognitive Science og er cand.it. på Aarhus Universitet.

Thomas Baungaard Larsen

Affaldskonsulent

tbl@jhn.dk
+45 2326 3327

Kasper Gaj Nielsen

Affaldskonsulent

kgn@jhn.dk
+45 2276 3466

Kasper arbejder med data, datavalidering, regneark og nøgletal. Han har flair for tal og systemer og har et godt overblik, bl.a. over de kommunale affaldsordninger. Kasper kan godt lide programmering og er skarp til at optimere processer. Han har et blik for detaljer, der bruges under kvalitetssikring af rapporter.

Kasper har en bachelor i Matematik-Økonomi på Aarhus Universitet.

Beliggenhed

Vores kontor ligger i centrum af Vejle, 5 minutters gang fra banegården. Der er gode faciliteter i form af både lokaler, møde- og konferencerum. I gaden er der et summende byliv, hvor der er caféliv og butikker.