Om JHN Processor

Vi er en konsulentvirksomhed, som er specialist i analyser, brugerundersøgelser og gebyrberegninger.

Vi hjælper med at implementere forbedringer og nye tiltag og herigennem skabe større brugertilfredshed samt hjælper med at udvikle en servicekultur, hvor organisationen involveres i forandringsprocessen.

Virksomhedens baggrund

JHN Processor blev etableret i 2006 af Jacob Høg Nyborg, deraf forkortelsen JHN. “Processor” indikerer, at vi er en analysevirksomhed, som ikke kun lægger vægt på resultatet, men også på en god proces undervejs i opgaverne, vi løser. Vi ved, at de resultater, som vi er med til at frembringe, bliver brugt til at understøtte vigtige beslutninger. Derfor gør vi os umage.

Vores fokusområder

Vi har gennemført en lang række brugerundersøgelser, kundetilfredshedsundersøgelser og analyser for forsyningsselskaber, affaldsselskaber og kommuner samt industrivirksomheder. Vi løser også opgaver inden for miljø og arbejdsmiljø for større industrivirksomheder og forsyningsvirksomheder. Vi løser desuden en række ledelses-, udviklings- og administrative opgaver. Derudover afholder vi kurser og workshops i kundeservice, brugerundersøgelser, miljø og arbejdsmiljø.

Udvalgte nøgletal:

  • Mere end 40.000 gennemførte interviews i 2021
  • 80 eksisterende kunder valgte at lægge nye opgaver i 2021

JHN Processor er medlem af DAKOFA.

JHN Processor er en mindre konsulent- og analysevirksomhed.

Vi er specialister i analyser, brugerundersøgelser, beregninger, kundeservice, rådgivning og implementering målrettet offentlige og private kunder på forsynings- og miljøområdet.

Kontakt JHN Processor

JHN Processor

Orla Lehmannsgade 5, 4. sal
7100 Vejle

Copyright © 2024 · JHN Processor · Hjemmesidedesign af Maja Svensk – Web & Grafisk design